Green Stone Apartments Kisfaludy 2030 megánszálláshely fejletési program

Kisfaludy 2023 fejlesztési program

A 2020-2021-ben lezajlott Kisfaludy 2030 magkanszálláshely fejlesztési program keretében a Green Stone Apartments is fejlesztési támogatásban részesedett. 3 000 000 Ft összegben sikeres pályázatot nyertünk el, mely összeg segítségével rengetek olyan fejlesztést sikerült végrehajtani melynek köszönhetően tovább fejlődött a szálláshely szolgáltatás minősége.

Hogyan kell igazolni az üzleti célú utazást green stone apartments

Üzleti célú utazás igazolása

Üzleti célú utazás igazolása. Hogyan lehet a jogszabályoknak megfelelően szállást foglalni és igénybe venni a korlátozások ideje alatt.

Koronavírus és utazási információk utazóknak kérdőjel, question mark green stone apartments Image by Gerd Altmann

COVID-19 és utazási információk

Tájékoztatás üzleti vagy gazdasági célú utazással és szállásfoglalással kapcsolatosan, Tájékoztatás szabadidős célú utazással és szállásfoglalással kapcsolatosan.

hajduszoboszlo

Hogyan készül a Hajdúszoboszlói Hungarospa a strand újranyitására?

A Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-19 kézikönyvet adott ki a fürdők üzemeltetői számára, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ összeállított egy „a közfürdők üzemeltetéséről, higiénés feltételeiről és ellenőrzéséről a COVID-19 járvány időszakában” című ajánlást, melyben javaslatokat fogalmaznak meg az újranyitáshoz kapcsolódóan.

hungarospa hajduszboszlo green stone apartments

Hungarospa nyitás 2020

Bár a hagyományos május eleji szezonnyitás elmaradt, de Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője 2020. május 29-én, pénteken, délelőtt 9 órától újra várja a strandolni vágyó vendégeket.

© Green Stone Apartments 2018-2021. Minden jog fenntartva.