Őszi Akciók a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben

A Gyógyfürdő

Ez a fürdőkomplexum első egysége. 1927. július 26-án nyitotta meg kapuit, és ma is látogatott. 1925-ben Dr. Pávai Vajna Ferenc egy nagyon híres magyar geológus felfedezte a hőforrást. 
Kezdetben az intézmény csak fürdésre volt alkalmas, később a tudományos tesztek megerősítették a termálvizek egyedülálló összetételét. Eredményeképpen számos kezdeményezés indult el, és meglapozták az orvosi felügyelet alatti gyógyítás jövőjét.

hungarospa fürdőkomplexum

A Szabadtéri Strand

A szabadtéri strand biztosítja a felejthetetlen vakációt bármilyen korosztályú vendég számára.
Május 1-töl szeptember végéig tart nyitva. A szabadtéri fürdő 30 hektáron fekszik, és 13 különböző élménymedence kínál különféle szórakozási lehetőséget.

a hajdúszoboszlói aqua-park

Aqua-Park

A felavatáskor Magyarország első aqua parkjának számított és a szabadtéri fürdő területén található. Májustól késő őszig van nyitva.
Belépéshez külön karszalagot kell vásárolni, ez vagy teljes napi, vagy csak néhány órányi belépést biztosít. 

aqua palace hajdúszoboszló

Aqua Palace

Az Aqua Palace 2010 márciusában nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Egész évben nyitva áll, és széleskörű fürdőzést kínál különböző eseményekkel és wellness kezelésekkel kombinálva.

árpád uszoda hajdúszoboszló

Az Árpád Uszoda

Az Árpád uszoda a Termál Kemping szomszédságában található. A fedett uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek rendezésére kiválóan alkalmas.

hungarospa hajduszboszlo green stone apartments

Hungarospa nyitás 2020

Bár a hagyományos május eleji szezonnyitás elmaradt, de Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője 2020. május 29-én, pénteken, délelőtt 9 órától újra várja a strandolni vágyó vendégeket.

© Green Stone Apartments 2018-. Minden jog fenntartva.