Legjobb tippünk az őszi szünetre az élményfürdőzés

Hungarospa - Green Stone Apartments Hajduszoboszlo - tropusi
Az őszi  felfrissüléshez  nincs  jobb program, mint az élményfürdőzés Hajdúszoboszlón.
Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőben  minden megtalálható, ami pillanatok alatt feledteti a kinti világ gondjait.
A biztonság miatt sem kell aggódni, hiszen fokozottan ügyelünk a higiéniás szabályok betartására.
 
Az ellazulni vágyók kezdhetik a csobbanást egy trópusi fürdővel, majd átsétálhatnak a barlangfürdőbe,   aztán jöhet egy Római fürdő,  végül pedig spirituális feltöltődés gyanánt megmerítkezhetnek a Gangesz vizében.
 
Az élményfürdőzés mellett az immunrendszer erősítése érdekében érdemes kipróbálni a szauna-világot, ahol  finn szaunákat,  infraszaunát, gőzkamrát, merülőmedencét és Kneipp medencét lehet igénybe venni, vagy akár a  parajdi sótéglákkal kirakott  sószobát is felkereshetik. A szaunavilágban  tágas, exkluzív  pihenőrész áll rendelkezésre, a távolságtartás nem jelent problémát.
 
Az Aqua-Palace Élményfürdő,  vendégeinek 2020. október 25-től 2020. december 20-ig, több akciót is kínál:
Ezek közül az egyik a Diák vasárnap: vasárnaponként 7 éves kor felett 30%  kedvezmény a diák belépő árából.
 
A másik a masszázs akció: a 30 perces krémes frissítő masszázst   3.800 Ft helyett 3.000 Ft -ért vásárolhatják meg azok a vendégek, akik belépőt váltanak az élményfürdőbe.
Ezen kívül két olyan speciális  csomagot is kínál a vízipalota, ami többféle kényeztető, illetve wellness szolgáltatást foglal magába kedvezményes áron.
 
Az érzéki kényeztetés nevű ajánlat 30 perces Pindasweda masszázst, 6 perc szoláriumozást és teázást tartalmaz. Erről a masszázsfajtáról azt érdemes tudni, hogy indiai eredetű aromamasszázs és a csakrapontokat stimulálja. Ehhez gyógynövényekkel teli, felmelegített kis zsákokat használunk, amelyekkel átmasszírozzuk a beolajozott testet. Ez serkenti a vérkeringést, csökkenti az izmok, ízületek merevségét és nyugtató, stresszoldó hatású.
 
A méregtelenítő csomag összességében 75 percnyi szépítő, kényeztető szolgáltatást tartalmaz: 30 perces Dermalife kezelést,  30 perces cellulit kezelést, továbbá egy 15 perces talpreflexzóna masszázst. Mindezek mellett a teázási lehetőség is a csomag része. A Dermalife gép külsőre egy fekvőszoláriumhoz hasonlít és a gőz, az infravörös hő, a vibrációs masszázs, az aroma- és gyógynövény kezelések hatását ötvözi. Ezáltal pedig méregtelenítő, bőrszépítő hatással rendelkezik.
 
Az élményfürdőzés nemcsak a lazításról, hanem a családi aktív kikapcsolódásról is szólhat. Nem kell otthon maradni a kisgyermekes családoknak sem, hiszen egészen egyedülálló kínálatot nyújtanak a gyerekeknek az Aqua-Palalce bébi és családi medencéi, elbűvölő állatfiguráikkal és csúszdákkal,  a foglalkoztató terem és a játszóház. Az egészen kicsinyeknek és anyukáiknak pedig külön pelenkázó-, szoptató-, és gyermekpihenő áll rendelkezésre a vízi-palota gyerekbirodalmában. 

Szükséged van szállásra?

Keress egy szabad apartmant

Apartman 1
© Green Stone Apartments 2018-. Minden jog fenntartva.